Om lägret

All Star Week 20 är nu genomfört och vi hade en supervecka! Hoppas vi ses nästa år, mer info kommer under hösten.

Din anmälan

Anmälan & betalning

När ni skickat er anmälan till oss är ni registrerade och får en bekräftelse till målsmans mail. Anmälan är bindande och ni får i retur, per post, en faktura cirka 3 veckor efter anmälan. Det medföljer då ett infobrev. Övrig information finns här på hemsidan. När ni har betalat avgiften är ni garanterade en plats.

Det är först i kön som gäller, vilket betyder att om ni är anmälda och betalar fakturan inom 30 dagar (förfallodatumet på fakturan) är ni garanterade en plats på lägret.

Vid avanmälan tas administrationsavgift på 15 % ut, 360 kronor. Avanmälan i juni eller juli skall styrkas genom läkarintyg.

Sista anmälningsdag är 21 juni.

Pris

1495- priset inkluderar lunch, mellanmål, träning, aktiviteter, försäkring, och deltagarpaket (All Star Week t-shirt – i år i nytt material och ny layout, vattenflaska, lagfoto, sportbibel).

Spelar du innebandy i Hovslätt IK?
I så fall får du 200 kr rabatt på lägret, tack vare ett samarbete genom Hovslätt IK och Pingstkyrkan i Hovslätt som går in och sponsrar. Anmäl dig som vanligt så får du faktura på det rabatterade priset.

Om priset skulle vara ett problem finns möjlighet att söka lägerstöd. Det nya priset blir en fjärdedel av ordinarie. Tveka inte att kontakta oss! Ange i anmälan under ”Övrig info” så kan vi höras.

Lokaler och packning

Boende

2020 kommer vi inte ha övernattning på vårt läger. Under dagarna kommer vi befinna oss i Idrottshuset, Pingstkyrkan, Junebäckens IF och utomhus.


Packning

Det finns några bra saker att får med när du kommer till lägret:

  • Träningskläder och skor
  • Innebandyklubba / benskydd /målvaktsutrustning
  • Saker för dusch
  • Badkläder
  • Var försiktig med värdesaker. För dessa ansvaras ej.
  • Tofflor är att rekommendera

Om du i din anmälan inte berättat om eventuella allergier ber vi dig meddela oss så tidigt som möjligt om du har behov av specialkost p.g.a. allergier.

Ledare

Coacher

För att kunna se, bekräfta och utveckla alla spelare på bästa sätt strävar vi efter att skapa en så hög ledartäthet som möjligt. En av våra viktigaste ledarroller har därför våra ca 40 coacher. Coacherna är med ideellt på lägret och ansvarar 2 och 2 för en mindre grupp på ca 8–12 personer.

De lever nära deltagarna hela veckan. I den mån de har möjlighet stöttar de instruktörerna på träningspassen och spelar tillsammans med deltagarna. Coacherna aktiverar gruppen mellan passen och leder Time Out-samlingarna varje förmiddag. De är tillgängliga under hela veckan om du som förälder vill få kontakt med ditt barn/ungdom eller har andra frågor eller funderingar.

Coacherna, som de flesta är 18–30 år, utbildas och förbereds väl inför veckan. Nya coacher introduceras tillsammans med erfarna och mer rutinerade för att utvecklas på bästa sätt i sitt ledarskap och ge bästa stöttning till deltagarna. Deras passion för idrott och framförallt barn och ungdomar lyser igenom på ett tydligt sätt. Allt detta ihop med en vilja att vara goda vuxna föredömen skapar en sammanhållning och atmosfär som varje år brukar sammanfattas av deltagarna som deras största och mest bestående intryck av lägret.

Instruktörer

Några av de viktigaste ledarna på lägret är våra instruktörer. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ innebandy- och fotbollsträning och teori. Målvakterna kommer även erbjudas specifik målvaktsträning samt individuell uppföljning.

Samtliga innebandyinstruktörer har elit- eller landslagserfarenheter. Vi konstaterar med glädje att flertalet prioriterar att återkomma till All Star Week varje år. Exempel på innebandyinstruktörer som har medverkat på All Star Week de senaste åren:

·       Niklas Pålsson – JIK
·      Robert Nordlund – JIK
·       Johan Andersson – JIK, Warberg, Alligator Malans, Storvreta, landslaget
·       Adam Brobakken – Warberg, JIK, landslaget
·       Mikael Blomberg – JIK
·       Gabriella Strandberg – JIK
·       Ellen Svensson – JIK
·       Hannes Blomqvist – JIK
·       Robin Levander – JIK, Fagerhult Habo
·       Tobias Haraldsson – Fagerhult Habo, Team Thorengruppen
·       Henrik Olofsson – Warberg, JIK, Wiler Ersigen, Hide-a-lite Mullsjö AIS, landslaget
·       Simon Lindroos – JIK, Örebro, AIK, U19-landslaget
·       Johan Nygårdh – JIK, Hide-a-lite Mullsjö AIS
·       Adam Fransson – Hide-a-lite Mullsjö AIS
·       Kasper Hedlund – Hide-a-lite Mullsjö AIS
·       Benjamin Löfdahl – Tyresö, Hide-a-lite Mullsjö AIS, landslaget
·       Christian Lindahl – JIK, Sandagymnasiet
·       Johan Bernhardsson – F.d. Förbundskapten U-19 Dam, JIK
·       Henrik Lindberg – JIK, Finspång, Södertälje, Greåker (Norge)·       ·       Magnus Carlson – fystränare HV71

Fotbollspassen på All Star Week 2018 leddes av följande instruktörer:

·       Marcus Lidén – Everton America CT, Helsingborgs IF, Jönköpings Södra IF, Prolympia
·       Jonathan Lewin – IF Elfsborg, Jönköpings Södra IF, IF Hallby F
·       Josef Lundh – IF Haga, IK Tord, Hovslätts IK
·       Adrian Andersson – Eskilsminne IF, IK Tord, IF Haga

Utöver det var fotbollsprofilen på ett besök på J-södras träningsanmälggning Odensberg där de fick en rundvandring, genomgång och även se på träning och hälsa på flera av spelarna.

Du kommer även på sommarens läger träffa många elit- och landslagsspelare som är på lägret för din skull!

Dagsschema

Schema

Nedan ser ni hur en dag på All Star Week 2020 kommer se ut.

08:45 Incheckning
09:00 – 12:15 Träning (innebandy eller fotboll) växlat med Time Out
12:30 – 13:15 Lunch
13:15 – 16:30 Träning (innebandy eller fotboll) växlat med fysträning, coachaktivitet, minigolf m.m.
16:30 – 18:30 Mellanmål
17:00 ASW Night
18:00 Avslut

Exempel på eftermiddagsaktiviteter är bad, tävlingar, andra idrotter m.m. ASW Night på kvällarna består av spex, tävlingar, film från dagen, galakväll med prisutdelningar, intervjuer med instruktörer och coacher och mycket mer.


Time Out

Som ni ser på schemat finns det varje morgon något som heter Time Out. Under en Time Out diskuterar vi i smågrupper viktiga ingredienser som bygger lagandan i ett vinnande lag. Exempelvis tas ämnen såsom identitet, självförtroende, attityder, mobbing, målmedvetenhet och att vara ett föredöme upp. Time Out-samlingarna byggs på diskussioner, tävlingar, samarbetsövningar, samtal och individuella reflektioner. Time Out:erna brukar varje år vara oerhört uppskattade och utvecklande för deltagarna och coacherna.
Coacherna på lägret är kristna idrottsaktiva, vilket innebär att de kommer att berätta om sitt idrottsutövande utifrån sin kristna tro. Grundvärderingarna på lägret är ömsesidig respekt, uppmuntran, ödmjukhet och glädje. Dessa är ju också avgörande ingredienser i att skapa ett vinnande lag, både på och utanför planen.

Dessa samlingar har vi för att vi vill se till HELA spelaren utifrån fem avgörande delar: teknik, taktik, fysik, karaktär och attityd. Alla fem delarna behöver harmonisera för att uppnå positiv och långsiktig utveckling, både på och utanför planen. Denna modell hålls samman av All Star Weeks målsättning att just Du under en vecka skall få känna dig som en stjärna. Varje spelares lika värde är en av de viktigaste All Star-värderingarna.

All Star Week Night
Kommer ske via länk till TEAMEN. Innehåller som vanligt Movie of The Day, tävling, profilerna (intervju med spelare/tränare) och massa annat. Varje team kommer se dem tillsammans och få utmaningar att tävla i.

Covid19 &
ASW2020

Hur påverkar Corona ASW20?

Genom en kontakt från Jönköpings kommun samt genom bevakning av folkhälsomyndigheten riktlinjer, innebandyförbundet, fotbollsförbundet samt andra liknande idrottsläger tagit följande åtgärder för All Star Week:
• Lägret sker utan övernattning och stora samlingar
• Se över våra städrutiner så att de följer rekommendationer
• Kortare dagar, 9-18
• Vi försöka blanda innomhus och utomhus-aktiviteter
• Lägret utgår helt från grupperna och dessa möts inte – varje TEAM har en hall, smågruppsplats och tillhörande toaletter
• Maten serveras och äts uppdelat i grupperna
• Begränsat upptagningsområdet på deltagare till omkring Jönköpingsregionen

Är du eller ditt barn anmält till ASW20 ska du fått ett mail med vad som gäller för din anmälan den 14:e maj, med avsändare Frida Lindberg. Leta i skräpposten om det inte landat i din inbox. Din anmälan blir automatiskt inte till daglägret utan du behöver ta ställning och hantera din anmälan. Det gör du genom att följa denna länk.