Övriga events

Fair Play Cup

Fair Play Cup är en stor innebandyturnering som sista helgen i mars varje år lockar över 130 st lag i åldrarna 12-18 år. Cupen arrangeras av Smålands Innebandyförbund och Jönköpings Innebandyklubb.

För anmälan och mer info, se www.smibf.se

All Star Mission marknadsför under Fair Play Cup All Star Week samt ansvarar för matcharrangemanget i Nya Arenan i idrottshusets som under cupen går under namnet All Star-hallen. I All Star-hallen laddar vi på för fullt med ljud, ljus, speaker och allt som förhöjer cupupplevelsen för de aktiva tjejerna och killarna.

Klubbesök

Under vintern och våren gör vi omkring 20 klubbesök för att träffa lag i Jönköping och berätta om vårt läger. Vi håller även gärna i träningar om det finns intresse av det. Skulle du vilja att vi kommer till ditt lag? Hör dig till oss!

Storbildsevenmang

Vi har under åren anordnat en rad olika storbildsevent i våra egna lokaler i Pingstkyrkan. Vi har visat många fotbollsmatcher, och då främst följt vårt älskade landslag genom EM-kval, VM-kval och EM. HV71, Tre Kronor, Champions Leauge samt handbollslandslaget är också lag  och turneringar vi visat.

Storbildseventen vi har anordnat har av förklarliga skäl sett lite annorlunda ut beroende på vad det är för lag eller idrott vi visat. Ett exempel är under Fotbolls-EM i Ukraina/Polen hade vi tagit kontakt med flertalet företag i Jönköping för att finansiera licensavgiften och därmed få tillstånd att visa en direktsänd match för en stor skara av folk. Innan matchen fick även publiken möjlighet att tippa på matchresultatet. Pengarna som samlades in gick oavkortat till vårt idrottsprojekt i Armenien, medan priser finansierade av företag. Vi brukar även köra ett inför- och halvtidssnack för att göra matchen ännu intressantare.

Vårt publikrekord bland våra storbildsevent sattes i premiärmatchen i EM–mästerskapen mellan Sverige-Ukraina där 130 personer kom. Håll utkik på hemsidan och våran instagram @allstarmission  för kommande storbildsevenemang!