All Star konfirmation

All Star Mission medverkar som ansvarig för en av de olika profilerna i Pingst Jönköpings konfirmation. Sportprofilen varvas varannan vecka med konfirmationsundervisning. På sportprofilen får deltagarna och coacherna testa på en rad olika idrotter, såsom basket, volleyboll, bordtennis, ultimate, fotboll, innebandy, klättring och curling.

Målet är att erbjuda hög kvalitet på olika idrotter under året. Det är ingen specialisering utan istället en presentation av olika idrotter. Vi vill med detta även uppmuntra kristna idrottsaktiva i sitt idrottsutövande och supporta dem till att vara föredömen i sina lag.

Vår förhoppning är att även kunna vara med och erbjuda idrott och lagspecifik sportkonfirmation i framtiden. Att med sitt lag gå en skräddarsydd konfirmation i anslutning till exempelvis gemensamma träningar är något som underlättar säsongsplaneringen och det praktiska pusslet. Givetvis finns det tydliga positiva effekter för ett lag att under ett helt år arbeta igenom värdegrunds- och livsfrågor och därigenom bidra till en positiv helhetsutveckling. Klicka här för mer info och anmälan.