ALL STAR WEEK 2024

Välkommen till All Star Week 2024! Vi ser fram emot en fantastisk vecka fylld med glädje, innebandy, fotboll och nya vänner, och vi vill göra detta tillsammans med dig. Visst låter det kul? Läs här för att få reda på mer!

Under lägrets sex dagar vill vi att du ska få chansen att utvecklas både som spelare och människa. Lägret ger varje deltagare förutsättningar för det genom en unik kombination av högklassiga träningspass, samtal och ledare som finns till för dig. All Star Weeks målsättning är att just du ska känna dig som en stjärna på lägret. Vi vill att allt vi gör ska präglas av All Star-andan:

  • Respekt. Här vill vi att alla ska känna sig välkomna och sedda för de vi är.
  • Ödmjukhet. Här tänker vi högt om varandra och hjälper andra att lyckas.
  • Uppmuntran. Här ser vi det bästa i varandra och lyfter fram det genom uppmuntran.

Snabb Fakta

Information

Datum: 28 juli – 2 augusti 2024
Ålder: För dig som är född 2006–2012
Plats: Pingstkyrkan Jönköping, Idrottshuset (innebandy) och Jordbrovallen (fotboll)
Kostnad: 2695 kr. Anmäl dig senast 31 december för 200 kr rabatt!
Anmälan: Klicka på länken här på sidan, fyll i formuläret och betala. Sista anmälningsdag är 9 juni.

En dag på lägret

Ungefär så här ser en dag på lägret ut:

07.30 Frukost
09.00 Träningspass / Time Out
10.45 Time Out / Träningspass
12.30 Lunch
14.00 Träningspass / Half Time
15.45 Half Time / Träningspass
17.30 Middag
19.30 All Star Week Night
20.30 Kvällsfika
21.30 Golden Goal
23.00 God natt

MER INFORMATION

Innebandy och fotboll

På lägret får du välja vilken sport du vill träna. Det anger du i anmälan. Varje heldag innehåller två träningspass som planeras med målsättningen att du ska få tips och nya verktyg för att utvecklas som spelare tekniskt, taktiskt och fysiskt. Vi ser till helheten och olika typer av pass, som tematräningar, fysträningar och matchspel. Träningarna är välplanerade för att just du ska få de bästa möjligheterna att utvecklas inom din sport.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ innebandy- och fotbollsträning med kompetenta och passionerade instruktörer. Innebandypassen är i Idrottshuset och hålls av tränare och spelare med elit- eller landslagserfarenhet i samarbete med Jönköpings IK och Mullsjö AIS. Fotbollspassen är på Jordbrovallen och hålls av tränare från akademin i Jönköpings Södra IF . Inom båda sporterna erbjuds specifik målvaktsträning.

All Star Week är en fantastisk vecka, både för deltagare och ledare! Du får högklassig och rolig träning med duktiga instruktörer, du får nya vänner och inspireras att upptäcka ännu mer om vad livet verkligen handlar om. Ett måste sommaren 2024!

Att få vara en del av en grupp och att få bidra till ett lags framgång är personligen min största drivkraft! Det finns inget mer meningsfullt än att känna gemenskap i såväl med- som motgång. Anmäl dig till sommarens höjdpunkt där både spelaren och lagkamraten är i fokus!

Boende

Vi bor i Pingstkyrkan och Immanuelskyrkan. Övernattning sker på medtagen madrass på golv i olika rum med mindre grupper, killar och tjejer var för sig. Vi rekommenderar att vara med dygnet runt och sova på lägret. Då tror vi att du får hela lägerupplevelsen och får det som roligast.

För dig som vill finns möjlighet att sova hemma. Då behöver du göra det varje natt och vara tillbaka när programmet börjar på morgonen. Om du vill sova hemma anger du det i anmälan eller meddelar oss i förväg. Priset är samma som om du sover på plats.

Mat

Vi äter i Pingstkyrkan och på Junedalsskolan. All mat på lägret ingår.

Coacher

Alla deltagare på lägret är indelade i mindre grupper med cirka 8–12 deltagare i varje grupp. Gruppen leds av minst två ledare, så kallade coacher. De stöttar instruktörerna på träningspassen och spelar tillsammans med deltagarna när det finns möjlighet. De leder Time Out-samlingarna och aktiviteterna mellan passen. Framför allt är coacherna där för din skull och finns där hela veckan för att se, utveckla och uppmuntra alla deltagare på bästa sätt.

De flesta coacher är mellan 18 och 30 år och de utbildas och förbereds väl inför lägret. Nya coacher introduceras tillsammans med mer erfarna för att utvecklas som ledare och kunna ge bästa stöttning till dig som deltagare. Vi tror att bra vuxna föredömen skapar en atmosfär där alla känner sig trygga och sedda.

Time Out

Precis som under en match behöver vi ibland ta en Time Out för att stanna upp och prata om vad som är viktigt på planen och i livet. Därför har vi varje förmiddag en stund när vi i våra smågrupper pratar om vad som bygger laganda och en vinnande kultur på och utanför planen. Samlingarna leds av coacherna och utgår från ett material som är framtaget av lägrets ledningsgrupp och är baserat på Bibeln och den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp är identitet, självkänsla, attityd och inkludering. Time Outen byggs bland annat på samtal, tävlingar, samarbetsövningar och individuella reflektioner.

Coacherna på lägret är kristna vilket innebär att de kommer berätta om sitt idrottsutövande utifrån sin kristna tro. Vi vill att våra Time Outer ska präglas av respekt och att vi lyssnar på varandra, oavsett om vi tänker lika eller inte. Grundvärderingarna på lägret är ömsesidig respekt, ödmjukhet och uppmuntran, något som vi tror är avgörande ingredienser i att skapa vinnande lag, både på och utanför planen.

Half Time

På eftermiddagarna gör vi olika roliga aktiviteter tillsammans. Du kommer få chans att testa på andra sporter, lära känna nya vänner, tävla och vem vet, kanske blir det möjlighet för ett bad?

Kvällarna

Första delen av kvällen har vi All Star Week Night. Här kommer vi ha fantastiskt roligt tillsammans och tävlingar varvas med intervjuer och spex. Den här stunden präglas av glädje och vi får chans att skratta mycket tillsammans. Du får också chansen att lyssna till intervjuer med ledare och innebandy- och fotbollsprofiler.

Efter kvällsfikat har vi Golden Goal. Det är en frivillig andakt och de som inte vill vara med kan hänga, umgås och spela spel med ledare i caféet. På Golden Goal vill vi ge dig chansen att upptäcka den kristna tron. Vi sjunger lovsånger och en av ledarna delar ett budskap utifrån sin tro.

Senior

Är du född 2006 eller 2007? Då är du bland de äldsta på lägret och därför vill vi att du ska få en extra bra vecka. Du som är innebandyspelare får varje morgon videoanalys. Både fotbolls- och innebandyspelare vässas med praktiska verktyg i idrottspsykologi. Dessutom har ditt gäng Senior en egen VIP-lounge!

Internationellt samarbete

Vi samarbetar med organisationen Floorball4all (läs mer under Verksamhet). Därför kommer vi få besök av dem under lägret där de är med och bidrar. En del av samarbetet är att vi bidrar med material till Östeuropa och Centralasien, där innebandy är en relativt ny sport men växer mycket. Under All Star Week kommer vi samla in använt material som vi skickar till de här länderna där de kan användas av barn och unga som kanske inte har råd att köpa nytt material. Ta jättegärna med dina innebandyklubbor, inomhusskor eller fotbollsskor som fortfarande är fräscha men du inte använder längre till lägret så kan du få vara med och bidra till att barn och unga i andra länder får chansen att idrotta, ha kul och utvecklas.

Anmälan och betalning

Priset för lägret är 2695 kr. Det inkluderar mat, boende, träningspass, aktiviteter, försäkring, T-shirt och vattenflaska. Anmäl dig senast 31 december för 200 kr rabatt.

Är du sugen på att haka på? Kul! Säkra din plats och anmäl dig genom att klicka på länken här på sidan, fyll i formuläret och betala. Då kommer en bekräftelse till deltagarens mail. Sista anmälningsdag 9 juni. Antalet platser är begränsat. Det är först till kvarn så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats.

Vid avanmälan senast 30 april återbetalar vi allt utom en administrationsavgift på 395 kr. Efter det är anmälan bindande och återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Då behåller vi 395 kr som en administrationsavgift.

Spelar du innebandy i Hovslätts IK? Då får du 200 kr rabatt, tack vare ett samarbete mellan Hovslätts IK och Pingstkyrkan Hovslätt som sponsrar. Ange rabattkoden HIK2495 vid anmälan så justeras priset.

Ekonomiskt stöd

Vi vill att alla barn och ungdomar som vill, inklusive dig, ska få chansen att åka på våra läger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför har vi en fond för att möjliggöra för så många som möjligt. Vi kan subventionera upp till 75% av deltagaravgiften, utifrån era förutsättningar. Läs mer om lägerfonden och ansök här. Tveka inte att ansöka. Vi vill hjälpa dig att åka på läger!

Möjlighet att vara med och bidra

All Star Week bärs av många människors engagemang. Tillsammans gör vi årets bästa vecka möjlig. Du som vårdnadshavare får gärna vara med och bidra genom att ta ett eller flera pass med servering, städning eller liknande praktisk hjälp, om du vill och kan. Under våren kommer vi skicka ut mer detaljerad information om vad det kan innebära och hur du anmäler ditt intresse.

Har du ett företag och vill synas på lägret samtidigt som du möjliggör årets bästa vecka för flera hundra ungdomar? Kontakta Johannes Gillstedt så berättar vi mer om våra olika partnerpaket.

Arrangörer

All Star Week arrangeras av All Star Mission och Sport for Life i samarbete med Jönköpings IK, Mullsjö AIS och Jönköpings Södra IF.

Lägret är helt alkohol- och drogfritt.

Mer information

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Se kontaktuppgifterna längst ner på sidan eller följ oss på sociala medier och kontakta oss den vägen.

Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen med på All Star Week 2024!

EN GLIMT AV LÄGRET

“Jag vill tillbaka till lägret och jag har inte ens åkt hem än. Längtar redan till vecka 31 nästa år och jag vet att nästa år kommer slå detta året om det ens är möjligt. Varje år blir alltid bättre än det förra trots att jag inte trodde det kunde vara möjligt.”

– Deltagare

“Varje dag har varit så uppskattad och haft stor betydelse för enskilda deltagare. Suveränt bra gjort av er alla! Sonen är helnöjd och har haft en sjukt rolig vecka med en bra start på innebandysäsongen. Vi syns nästa år!”

– Förälder

“Jag är så tacksam för att All Star Week finns. Det är fortsatt den bästa veckan på året även efter fem år som deltagare. Längtar till jag kan få vara med som coach och fortsätta bidra till detta fantastiska läger!

– Deltagare

“För det första vill vi tacka för ett fantastiskt välordnat läger. Snyggt jobbat! Vad som gläder och slår oss mest är hur fantastiskt ni får fram en underbar stämning och sammanhållning bland ungdomarna. Utvecklingen på planen är den “lilla delen”. De nya vännerna, den personliga utvecklingen och alla minnen han får med sig för resten av livet kan vi inte tacka er ledare nog för! Syns nästa år igen!”

– Förälder

VÅRA LEDARE

Tveka inte att kontakta oss så vill vi hjälpa dig vidare!

Johannes Gillstedt

Verksamhetsledare
All Star Mission

Ebba Friberg

Projektledare
All Star Mission

Josef Winberg

Projektledare
All Star Mission

VÅRA PARTNERS

Vi är med och möjliggör All Star Week!