All Star Week

All Star Week är ett innebandy- och fotbollsläger som arrangeras vecka 31 varje sommar i Jönköping. Deltagarna bor och äter i Pingstkyrkan Jönköping och tränar innebandy i Idrottshuset eller fotboll på Junebäckens IP. Kommande All Star Week, 2021, äger rum 2–6 augusti och är för dig som är född  2003–2009.

Vi är ett läger med kristen profil som bygger kultur och gemenskap på våra tre ledord: Respekt, Ödmjukhet och Uppmuntran. Ungdomarna får tillsammans med sin smågrupp med två till tre coacher sitta ner vid ett tillfälle per dag, som vi kallar Time Out, och diskutera hur vi tillsammans uppmuntrar, respekterar och ödmjukar oss inför varandra under veckan utifrån ett idrottsperspektiv. Vi vill hjälpa våra deltagare på lägret att inte bara leva efter All Star-andan under lägret utan bidra med hjälpmedel och tips för att de ska få med sig det till sina lag hemma. Vi anser att en av de viktigaste uppgifterna man som coach har på lägret är att alla deltagare ska känna sig sedda, älskade och uppmuntrade. Därav lägger vi stor vikt på att vara ett ledartätt läger med minst en ledare per fem deltagare.

All Star Weeks målsättning att just Du under en vecka skall få känna dig som en stjärna. Varje spelares lika värde är en av de viktigaste All Star-värderingarna. 

Vill du se mer av lägret i rörlig form ligger Movie of the Week från förra lägret här ovan. Vi finns även på Instagram under @allstarmission och på YouTube under All Star Mission

“Varje dag har varit så uppskattad och haft stor betydelse för enskilda deltagare. Suveränt bra gjort av er alla! Sonen är helnöjd och har haft en sjukt rolig vecka med en bra start på innebandysäsongen. Vi syns nästa år!” – Förälder ASW20

“Jag vill tillbaka till lägret och jag har inte ens åkt hem än. Längtar redan till vecka 31 nästa år och jag vet att nästa år kommer slå detta året om det ens är möjligt. Varje år blir alltid bättre än det förra trots att jag inte trodde det kunde vara möjligt.” – Deltagare ASW20

“Stort tack för ett mycket bra läger!” – Förälder ASW20

“För det första vill vi tacka för ett fantastiskt välordnat läger. Snyggt jobbat! Vad som gläder och slår oss mest är hur fantastiskt ni får fram en underbar stämning och sammanhållning bland ungdomarna. Utvecklingen på planen är den “lilla delen”. De nya vännerna, den personliga utvecklingen och alla minnen han får med sig för resten av livet kan vi inte tacka er ledare nog för! Syns nästa år igen!” – Förälder ASW19

“Jag är så tacksam för att All Star Week finns. Det är fortsatt den bästa veckan på året även efter fem år som deltagare. Längtar till jag kan få vara med som coach och fortsätta bidra till detta fantastiska läger! – Deltagare ASW19

Covid19 & ASW2021

Hur påverkar Corona ASW21?

Ljusare tider ligger framför och vi ser fram emot en tid med fler soltimmar och lättare restriktioner. Regeringen och Folkhälsomyndigheten uppmuntrar till läger för barn och ungdomar och därför kommer vi genomföra All Star Week, med vissa anpassningar.

Det blir ett dagläger, måndag 2 augusti–fredag 6 augusti. Förra årets upplägg med dagläger blev väldigt uppskattat och lyckat och därför har vi ett liknande upplägg i år. De olika teamen kommer vara uppdelade med egna lokaler, toaletter och ingångar för att minska smittorisken.

Vi längtar och ser fram emot ett fantastiskt läger med dig/ditt barn i sommar. Må väl och ta hand om varandra!

Anmälan & betalning

Anmälan är öppen.

När du har skickat in din anmälan till oss är du registrerad och får en bekräftelse till målsmans mail. Anmälan är bindande och du får en faktura i mitten av juni. Det är först till kvarn som gäller, vilket betyder att om du är anmäld är du garanterad en plats på lägret. 

Priset för sommarens dagläger är 1895 kr.

Vid avanmälan erhåller vi en administrationsavgift på 360 kronor.

Priset inkluderar lunch, mellanmål, träningspass, aktiviteter, försäkring och deltagarpaket (All Star Week-T-shirt, vattenflaska, lagfoto och Sportbibel).

Spelar du innebandy i Hovslätts IK? I så fall får du 200 kr rabatt på lägret, tack vare ett samarbete mellan Hovslätts IK och Pingstkyrkan i Hovslätt som sponsrar. Anmäl dig som vanligt så får du faktura på det rabatterade priset.

Om priset är ett problem finns möjlighet att söka lägerstöd. Det nya priset blir en fjärdedel av det ordinarie. Tveka inte att kontakta oss. Ange i anmälan under ”Övrig info” så kontaktar vi dig för att hitta en lösning.

Sista anmälningsdag är 27 juni.

Anmäl dig här

Lokaler och packning

Packning

Det finns några bra saker att du får med dig till lägret:

 • Träningskläder och skor
 • Innebandyklubba/benskydd/målvaktsutrustning
 • Badkläder
 • Tofflor är att rekommendera
 • Duschartiklar
 • Toalettartiklar

Var försiktig med värdesaker. För dessa ansvaras ej.

Ledare

Coacher

För att kunna se, bekräfta och utveckla alla spelare på bästa sätt strävar vi efter att skapa en så hög ledartäthet som möjligt. En av våra viktigaste ledarroller har därför våra ca 60 coacher. Coacherna är med ideellt på lägret och ansvarar två och två för en mindre grupp med ca 8–12 deltagare.

Coacherna lever nära deltagarna hela veckan. I den mån de har möjlighet stöttar de instruktörerna på träningspassen och spelar tillsammans med deltagarna. Coacherna aktiverar gruppen mellan passen och leder Time Out-samlingarna varje förmiddag. De är tillgängliga under hela veckan om du som förälder vill få kontakt med ditt barn/din ungdom eller har andra frågor eller funderingar.

Coacherna, som de flesta är mellan 18 och 30 år, utbildas och förbereds väl inför veckan. Nya coacher introduceras tillsammans med erfarna och mer rutinerade för att utvecklas på bästa sätt i sitt ledarskap och ge bästa stöttning till deltagarna. Deras passion för idrott och framförallt barn och ungdomar lyser igenom på ett tydligt sätt. Allt detta ihop med en vilja att vara goda vuxna föredömen skapar en sammanhållning och atmosfär som varje år brukar sammanfattas av deltagarna som deras största och mest bestående intryck av lägret.

Instruktörer

Några av de viktigaste ledarna på lägret är våra instruktörer. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ innebandy- och fotbollsträning och teori. Målvakterna kommer även erbjudas specifik målvaktsträning samt individuell uppföljning.

Samtliga innebandyinstruktörer har elit- eller landslagserfarenheter. Vi konstaterar med glädje att flertalet prioriterar att återkomma till All Star Week varje år. Det här är några av de innebandyinstruktörer som medverkade på All Star Week 2020:

 • Kim Ganevik – Mullsjö AIS, landslaget
 • Johan Andersson – Jönköpings IK, Warberg, Alligator Malans, Storvreta, landslaget
 • Gabriella Strandberg – Jönköpings IK, landslaget
 • Ellen Svensson – Jönköpings IK, landslaget
 • Henrik Lindberg – Jönköpings IK, Finspång, Södertälje, Greåker (Norge)
 • Emil Nielsen – Jönköpings IK, Fagerhult Habo, landslaget
 • Gustav Johansson – Mullsjö AIS, Jönköpings IK, Westervik
 • Otto Weidman – Jönköpings IK, Katrineholm, landslaget
 • Leo Olsson – Mullsjö AIS, Hovslätt
 • Benjamin Löfdahl – Mullsjö AIS, Tyresö, landslaget
 • Kasper Hedlund – Mullsjö AIS, landslaget

Fotbollspassen på All Star Week 2020 leddes bl.a. av följande instruktörer:

 •   Hugo Wadell – Jönköpings Södra IF
 •   Jonathan Lewin – IF Elfsborg, Jönköpings Södra IF, IF Hallby
 •   Olle Härdne – Husqvarna FF, Hammarby IF

Du kommer även på sommarens läger få träffa många elit- och landslagsspelare som är på lägret för din skull!

Dagsschema

Schema

Nedan ser du hur en dag på All Star Week kan se ut:
08.20 Incheckning
09.00–10.30 Träning / Time Out (Team 1–3 har träning, team 4–6 har Time Out)
10.45 –12.15 Time Out / Träning (Team 1–3 har Time Out, team 4–6 har träning)
12.30–13.30 Lunch
13.15–14.45 Träning / Coachaktivitet (Team 1–3 har träning, team 4–6 har coachaktivitet)
15.00–16.30 Coachaktivitet / Träning (Team 1–3 har coachaktivitet , team 4–6 har träning)
16.30-17.00 Dusch
17.00-18.00 ASW Night
18.00 HEJDÅ

Exempel på coachaktiviteter är bad, promenad till Go Banana, tävlingar, andra idrotter m.m. ASW Night på kvällarna består av spex, tävlingar, film från dagen, galakväll med prisutdelningar, intervjuer med instruktörer och coacher och mycket mer.
Golden Goal är en andaktskväll där vi öppnar upp för möjligheten att lyssna på en kort predikan och varva ner med lovsång. En kväll som är väldigt uppskattad, år efter år. För oss är det otroligt viktigt att det är helt frivilligt och som ni kan se i schemat finns det även möjlighet att vara i caféet, umgås och spela spel under samma tid. 


Time Out

Som ni ser på schemat finns det varje morgon något som heter Time Out. Under en Time Out diskuterar vi i smågrupper viktiga ingredienser som bygger lagandan i ett vinnande lag. Exempelvis tas ämnen såsom identitet, självförtroende, attityder, mobbing, målmedvetenhet och att vara ett föredöme upp. Time Out-samlingarna byggs på diskussioner, tävlingar, samarbetsövningar, samtal och individuella reflektioner. Time Out:erna brukar varje år vara oerhört uppskattade och utvecklande för deltagarna och coacherna.
Coacherna på lägret är kristna idrottsaktiva, vilket innebär att de kommer att berätta om sitt idrottsutövande utifrån sin kristna tro. Grundvärderingarna på lägret är ömsesidig respekt, uppmuntran, ödmjukhet och glädje. Dessa är också avgörande ingredienser i att skapa ett vinnande lag, både på och utanför planen.

Dessa samlingar har vi för att vi vill se till HELA spelaren utifrån fem avgörande delar: teknik, taktik, fysik, karaktär och attityd. Alla fem delarna behöver harmonisera för att uppnå positiv och långsiktig utveckling, både på och utanför planen. Denna modell hålls samman av All Star Weeks målsättning att just Du under en vecka skall få känna dig som en stjärna. Varje spelares lika värde är en av de viktigaste All Star-värderingarna.

Undrar du något gällande All Star Week 2021 är du välkommen att mejla Lina Lindberg, lina.lindberg@allstarmission.se.