Internationellt

Vi har flera olika internationella samarbeten, de länder vi haft kontakt med längst är Tanzania och Armenien. Vi har dels hjälp dem med ekonomisk stöttning men arrangerat teamresor för att få se och uppleva själva men även använda våra resurser för att hjälpa dem. Genom din anmälan till All Star Week är du också med och sponsrar en liten del till att ett barn i Armenien som också får möjlighet att åka på läger. Detta är barn som annars aldrig hade haft råd att komma iväg på sommaren!

Vi har även en del kontakt med länder i östeuropa (Ukraina, Moldavien m.m). Vi har varit där samt vi har haft flera besök här, både i samband med All Star Week och resten av året. I dessa länder är innebandyn en ung sport. Tränare och ledare behöver mer kunskap om innebandy – taktik, teknik och ledarskap – med det försöker vi bidra så gott vi kan.

Vi har under årens lopp genomfört flera teamresor till Tanzania & Armenien. Ledare från All Star Mission har i Armenien, Tanzania och på öarna Pemba/Zanzibar arrangerat läger, ledarutbildningar och idrottsevent. Är du intresserad på att åka med på teamresa?
Håll utkik på Pingstkyrkans hemsida.