KLUBBSUPPORT

Idrottsrörelsen är Sveriges största folkrörelse. Här får miljontals barn och unga en meningsfull fritid och massa både roliga och viktiga erfarenheter. Med gott ledarskap vill vi bidra till en idrottsvärld där varje kille och tjej får trivas och växa utifrån sina förutsättningar. Därför vill vi hjälpa idrottsklubbar i och runt Jönköping att lyckas i sitt viktiga uppdrag. Här kan du läsa om hur vi kan supporta er klubb.

Läger

Vi har mångårig erfarenhet av att anordna idrottsläger där ungdomar får växa både på och utanför planen. Med ett helhetskoncept kan vi tryggt säga att tusentals ungdomar genom åren har haft årets bästa vecka hos oss. Vill ni anordna läger och vill ha stöttning? Hör gärna av er så hittar vi gärna samarbeten för att bidra till att starta eller utveckla ert läger.

Klubbesök

Vill ni ha inspiration till ert lags träning? Vi vill gärna komma och bidra. Vi har kompetenta människor inom olika sporter och kan hålla i träningspass. Om ni vill utveckla ert sätt att jobba med laganda och kultur i laget kommer vi gärna och jobbar med er.

Vi tror att våra läger kan vara en boost in i ert lag eller er klubb. Därför kommer vi gärna och berättar om och peppar för lägren för att fler ska få uppleva glädjen och utvecklingen under en lägervecka.

Ledarträning

Hjärtat i mycket av vår verksamhet är ledarna. Därför tror vi på ledarträning och investerar i ledare som hjälper individer att utvecklas och lyckas på livets olika områden. I vårt nätverk har vi stor erfarenhet av ledarträning och den vill vi gärna dela med oss av. Vill er klubb ha inspiration och utbildning för era ledare? Hör gärna av er så hittar vi vägar framåt!