KONFA

På Pingst Jönköpings konfirmation har vi en sportprofil. Varannan onsdag har vi konfirmationsundervisning med hela gruppen och varannan onsdag testar vi olika sporter. Det här är ett spännande, utvecklande och roligt år för dig som går i årskurs 8!

All Star Missions sportprofil görs i samarbete med idrottsklubbar i Jönköping. Varje gång besöker vi en ny klubb och en instruktör ger oss chansen att testa på och utvecklas inom just deras sport. Några av de sporter vi kommer testa är beachvolley, bowling och rullstolsbasket. Utöver att testa sporterna pratar vi om hur man kan vara en förebild och bidra till en positiv atmosfär i sitt lag, allt utifrån All Star-andan Respekt, Ödmjukhet, Uppmuntran.

De veckor det inte är profil har vi konfaundervisning i Pingstkyrkan. Då varvar vi tävlingar, undervisning och samtalsgrupper och pratar om olika ämnen utifrån Bibeln och kristen tro.

Under året åker vi även på två läger.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av sporterna för att haka på utan allt som krävs är ett intresse. På samma sätt behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av kyrka eller kristen tro. Du är välkommen precis som du är.

All information om konfan och länk till anmälan finns på Pingst Jönköpings hemsida. Anmälan till läsåret 2024–2025 är öppen nu!

Vi ser fram emot att träffa dig på konfan!