FOTO- OCH FILMPOLICY

Målsättningen med att publicera bilder och filmklipp från våra olika läger och event är att vi vill förlänga alla fantastiska minnen tillsammans med er. Med bilderna vill vi lyfta fram känslan och värderingarna som bygger det vi gör, respekt, ödmjukhet, uppmuntran och framförallt glädje.

Foton som finns i vårt galleri är tagna av olika fotografer. Under respektive bild finns information om vem som tagit bilden. Bilderna får ej användas utan fotografens samtycke. Vi är noga med både fotografering och urval för att värna om din integritet på ett bra sätt. Vi kommer inte använda dem för externa eller kommersiella syften.

Vid anmälan till All Star Week får du godkänna vår foto och film-policy. Då godkänner du att de bilder vi tar under lägret, som du eventuellt är med på, får användas i våra kanaler. Om du inte vill finnas med någonstans ber vi dig uppge det i anmälan eller kontakta oss.

Tycker du att en bild på dig är olämplig och inte bör finnas med, så är du välkommen att kontakta johannes.eliasson@sportforlife.se. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor som rör vår foto- och filmpolicy.